Šiais metais Turto bankas rinkai siūlo ir kitų nekilnojamojo turto objektų.

Parduodamas išskirtinis 18,5 hektaro ploto žemės sklypas Vilniuje. Panerių seniūnijoje, netoli Savanorių pr. ir Gariūnų g. sankirtos, esantis sklypas patenka į verslo, gamybos ir pramonės teritoriją, šliejasi prie pietinio Vilniaus miesto aplinkkelio ir Vilniaus-Kauno automagistralės.

Taip pat rinkai siūlomas viename gražiausių Vilniaus gamtos kampelių Kalnėnuose, Rukainių gatvėje, esantis 28,9996 ha žemės sklypas.

Rytinėje Vilniaus miesto pusėje išsidėstę Kalnėnai tampa vis patrauklesni naujakuriams dėl patogios, nuolat puoselėjamos ir intensyviai plėtojamos infrastruktūros. Teritorija nuo Vilniaus senamiesčio nutolusi 7 km atstumu ir išskirtinė Ribiškių kraštovaizdžiu, Pavilnio regioninio parko aplinka bei Nemėžio ežero kaimynyste.

Aukcionui ruošiamas Vaiko raidos centro pastatų kompleksas, esantis Vilniaus Žvėryno mikrorajone, prie Neries. Be pastatų, taip pat planuojamas parduoti beveik hektaro ploto sklypas, o tai, rinkos dalyvių vertinimu, pirkinį daro kur kas patrauklesnį.

Planuojama parduoti ir buvusią Kultūros mokyklą, esančią Rotušės aikštėje, Vilniuje, Didžioji g. 38.

Šį mėnesį bus parduodamos Vilniuje, Kedrų gatvėje, esančios patalpos bendrabutyje su kavinės patalpomis, ir Klaipėdoje, Šermukšnių gatvėje, esantis administracinis pastatas, du garažai ir dirbtuvės.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)