Po to, kai Vyriausybės kanceliarijai priklausiusią bendrovę "Tukompa", šeimininkavusią Turniškėse, pernai įsigijo Vilniaus verslininkas Andrius Šulnis, prasidėjo pastatų pardavinėjimas ir perpardavimas.

Pati bendrovė "Tukompa" taip pat jau turi naujus šeimininkus. Kas šeimininkauja vos keliolika metrų nuo aukščiausių šalies asmenų rezidencijų? "Tai, kas šiuo metu vyksta Turniškėse, visai netoli saugomų rezidencijų, mums kelia papildomų rūpesčių. Bet ši situacija ne nuo mūsų priklauso", - kalbėjo Vadovybės apsaugos departamento vadovas Raimundas Kairys.

Kelios dešimtys pušų buvo iškirsta aplink Turniškių g. 29 esantį vadinamąjį alytnamį, kurį iš A.Šulnio valdomos „Tukompos” įsigijo verslininkai Kęstutis Faktorovičius su žmona Jolita ir Aušra Mudėnaitė. Šis namas, esantis netoli V.Adamkaus rezidencijos, jiems atsiėjo 375 tūkst. litų. A.Šulnis pardavė ir ant Neries kranto esančią daugiau kaip 400 kvadratinių metrų ploto pirtį. Geros būklės aptvertas pastatas buvo parduotas už 850 tūkst. litų.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)