„Sprendimą nuomotis dar vieną biurą netoli banko centrinės būstinės sostinėje priėmėme prieš dvejus metus. Plečiant mūsų kompetencijas ir funkcijas, kurias teikiame visai banko grupei, augo naujų darbuotojų skaičius, tad tai buvo natūralus plėtros žingsnis. Džiugu, kad šiandien šie darbuotojai jau gali džiaugtis modernia ir patogia darbo aplinka naujajame biurų pastate „3 burės“, − sako Dovilė Grigienė, „Swedbank“ Lietuvoje vadovė.

Naujos banko patalpos įrengtos skandinavišku stiliumi, kuriose didelis dėmesys skiriamas natūralioms medžiagoms, ergonomikai ir „Swedbank“ prekės ženklo identitetui. Čia vyrauja atviros šiltos erdvės, kuriose nėra nereikalingų ir interjerą apsunkinančių detalių.

Banko darbuotojams siūlomos modernios poilsio ir laisvalaikio erdvės, popamokinė erdvė darbuotojų vaikams, sporto klubas. Čia taip pat įrengta terasa su universalia padelio teniso, tinklinio ir gatvės krepšinio aikštele bei žalia laisvalaikio ir poilsio zona.

Biurų pastatui „3 burės“ suteiktas LEED Platinum sertifikatas, liudijantis, kad projektuojant ir statant pastatą išskirtinis dėmesys buvo teikiamas sveikatai, komfortui, ekonominiam ir energiniam naudingumui, gamtos išteklių naudojimui ir infrastruktūrai. Siekiama, kad pastatas viso jo eksploatavimo metu darytų kuo mažesnį poveikį aplinkai, jame įrengti geoterminis šildymas, saulės kolektoriai.

Verslo centrą „3 burės“ valdo Švedijos investicinė bendrovė „Eastnine“, kurios pagrindinė veikla − komercinės paskirties patalpų nuoma Baltijos šalių sostinėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)