Pirkėjams siūloma per 90 apartamentų: nuo 5 kambarių apartamentų su vaizdu į jūrą ir istorinį Šventosios uostą iki 2 kambarių būstų, skelbia bendrovė.

„Lietuvos pajūryje yra labai nedaug namų ant jūros kranto. Namai jau stovi, todėl juos apžiūrėti galima ne tik brėžiniuose, bet ir gyvai ant jūros kranto“, - sakė „Realco“ generalinis direktorius Julius Dovidonis.

Šventosios vartai / Realco nuotr.
Kvartalą „Šventosios vartai“ sudaro 16 mažaaukščių namų. 2-5 kambarių plotai svyruoja nuo 32 iki 104 kv. metrų.

Viršutinių aukštų apartamentai – su mansardomis. Daugelyje apartamentų įrengti erdvūs balkonai ar terasos. Šalia namų bus įrengtos poilsio zonos su pavėsinėmis ir kepsninėmis, vaikams bus įkurtos žaidimų aikštelės. Stovėjimo aikštelės gyventojų automobilių numatytos po namais, svečių mašinoms – kieme. Poilsiautojų saugumą užtikrins aptverta teritorija, aprūpinta vaizdo kameromis.

Kvartalo plėtrą planuojama baigti 2020 metų antrąjį ketvirtį.

Šventosios vartai / Realco nuotr.
„Realco“ „Šventosios vartų“ projektą pradėjo ne nuo nulio. Bendrovė sklypą su pastatais įsigijo 2018 metais ir tęsia jo vystymą – šiuo metu atnaujino statybų darbus.

„Šventosios apartamentai“ – pirmasis įmonės „Realco“ projektas, įgyvendinamas pajūryje, iki šiol bendrovė dirbo Vilniuje. Čia 2018 metais įmonė baigė statyti „Ozo parko“ gyvenamųjų namų kvartalą. Šiuo metu „Realco“ sostinėje plėtoja daugiabučių namų gyvenvietes „Linkmenų ežerai“ trečiąjį etapą ir „Žvėryno panoramos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)