Statybos darbus Vilniaus centre planuojama pradėti jau kitų metų pradžioje, rašoma bendrovės pranešime spaudai.

„Praeitą mėnesį paskelbėme apie pirmąjį „Hilton“ tinklo viešbutį Lietuvoje, o šiandien džiaugiamės galėdami dar kartą patvirtinti savo įsipareigojimus šios šalies rinkai – pasirašome sutartį su „Vičiūnų grupe“, su kuria kartu vystysime pirmąjį viešbutį Lietuvoje, teikiantį pilno aptarnavimo paslaugas. Tarptautiniai aukštos klasės viešbučių ženklai Vilniuje sudaro mažiau nei 6 proc. visų viešbučių kambarių, todėl „DoubleTree by Hilton“ Lietuvos sostinėje padės patenkinti augančius verslo atstovų ir keliaujančiųjų laisvalaikiu poreikius, siekiant aukštesnės kokybės apgyvendinimo“, – pranešime spaudai sakė „Hilton Worldwide“ vyresnysis viceprezidentas Patrickas Fitzgibbonas, atsakingas už plėtrą Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje.

175 kambarių viešbutis – tik dalis projekto, į kurį „Vičiūnų grupė“ investuoja daugiau nei 20 mln. Eur.

Juo bus siekiama sukurti visiškai naują traukos objektą vilniečiams bei miesto svečiams ir atgaivinti šią primirštą sostinės centro dalį ties Mindaugo tiltu.

Šalia viešbučio įsikurs moderni lauko terasa, viešbutį sujungsianti su Energetikos ir technikos muziejumi. Pastarajam taip pat bus pastatyta ir padovanota nauja 1 000 m² ekspozicijų salė.

„Šiuo neeiliniu projektu „Vičiūnų grupė“ toliau diversifikuoja savo portfelį – nekilnojamojo turto vystymą vertiname kaip perspektyvią strateginę verslo plėtros sritį. Projekto vizitinė kortelė – erdvūs aukštos klasės kambariai pačioje Vilniaus širdyje. Standartiniai „DoubleTree by Hilton“ svečių kambariai bus erdvesni net už daugelį verslo klasės kambarių, šiuo metu siūlomų kituose tarptautinių tinklų viešbučiuose sostinėje“, – projektą su „Hilton Worldwide“ vertino Šarūnas Matijošaitis, „Vičiūnų grupės“ vadovas.

2019 metais planuojamame atidaryti viešbutyje taip pat įsikurs konferencijų ir SPA centrai, baseinas bei restoranas, atviras visiems norintiems. Ant pastato stogo bus įrengtas „Sky“ baras, iš kurio atsivers išskirtinė Gedimino pilies, Katedros ir senamiesčio panorama. Projektas Vilniuje sukurs maždaug 100 naujų darbo vietų.

„Džiaugiuosi, kad derybos su Energetikos muziejumi dėl šio projekto buvo sėkmingai užbaigtos, o „Vičiūnų grupė“ įsipareigojo investuoti į naujas muziejaus patalpas ir modernią viešąją erdvę gyventojams, kurios mes visi nekantriai laukiame“, – pranešime sakė Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius.

Viešbutį projektuos architektas Algirdas Kaušpėdas, o statys „Vičiūnų grupei“ priklausanti nekilnojamojo turto vystymo bendrovė „Kauno saulėtekis“.

„Viešbučio projektas Vilniuje rodo, kad plečiame savo veiklą Rytų Europoje – šio tinklo viešbučiai jau yra įsikūrę Maskvoje, Varšuvoje, netrukus atsidarys ir Minkse. Mes nekantraujame suteikti Vilniaus miesto svečiams patogų ir svetingą apgyvendinimą.

Svetingumas būdingas visiems „DoubleTree by Hilton“ viešbučiams – prie registratūros viešbučio svečius pasitinkame įteikdami šiltą, šviežiai keptą sausainį su šokolado gabaliukais“, – sakė Dianna Vaughan, „DoubleTree by Hilton“ tinklo vadovė.

„DoubleTree by Hilton“ sostinėje įsikurs Rinktinės gatvėje 2.

Pranešime nurodoma, kad „DoubleTree by Hilton“ yra sparčiai augantis pasaulinis viešbučių tinklas, kuriam priklauso daugiau nei 465 aukštos klasės viešbučių, turinčių per 112, 000 kambarių ir įsikūrusių įvairiuose pasaulio miestuose, didmiesčiuose ir atostogų vietose per šešis žemynus.

„Hilton“ yra lyderiaujantis pasaulinio lygio viešbučių tinklas, kuriam priklauso daugiau nei 4,700 viešbučių su 775,000 kambariais, įsikūrusių daugiau nei 104 pasaulio šalyse.

Per 97 veiklos metus, „Hilton“ siekė puoselėti išskirtinio kokybiško aptarnavimo savo svečiams tradicijas. „Hilton“ tinklui priklauso tokie ženklai, kaip „Hilton Hotels & Resorts“, „Waldorf Astoria Hotels & Resorts“, „Conrad Hotels & Resorts“, „Canopy by Hilton“, „Curio - A Collection by Hilton“, „DoubleTree by Hilton“, „Embassy Suites by Hilton“, „Hilton Garden Inn“, „Hampton by Hilton“, „Tru by Hilton“, „Homewood Suites by Hilton“, „Home2 Suites by Hilton“ ir „Hilton Grand Vacations“. Viešbučiui taip pat priklauso klientų lojalumo programa, pavadinimu „Hilton HHonors“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)