„Suteikta paskola skirta ne tik objekto statybai, bet ir išpirkti anksčiau tam tikslui ne viešo platinimo būdu išleistas „Capitalica Baltic Real Estate Fund I“ obligacijas“, – sako „Capitalica Asset Management“ vadovas Andrius Barštys.

Šiuo metu pirmojo biurų komplekso korpuso statybos darbai artėja prie pabaigos. Šią vasarą „Verde“ priims pirmuosius nuomininkus – jau išnuomota 75 proc. pirmojo A korpuso biurų ploto.

Antrojo korpuso statyba vyksta pagal įmonės numatytą planą. Abu pastatus jungiantys pirmieji aukštai, įskaitant ir požeminę automobilių stovėjimo aikštelę, buvo pradėti statyti dar praėjusių metų vasarą. Kaip ir pirmasis korpusas, antrasis bus 11 aukštų, turės 600 kv. metrų terasą su žaliomis erdvėmis ir darbo vietomis lauke.

Šiuo metu jau įrengtos pastato gelžbetoninės konstrukcijos, pradedami fasado darbai. Visą biurų kompleksą pabaigti planuojama iki 2023 m. vidurio.

Europos Sąjungoje NT sektorius į aplinką išskiria apie 36 proc. visos CO2 emisijos. Todėl bankai, investuotojai ir nuomininkai vis daugiau dėmesio skiria tvarumo principų įgyvendinimui, energijos vartojimo efektyvumui ir turto energinio naudingumo sertifikavimui“, – teigia SEB banko Latvijoje valdybos narys Ints Krasts.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją