4067 kv. m ploto viešbutyje iš viso bus įrengti 29 lofto tipo, 65 dviviečiai ir 17 vienviečių iš kurių keli liukso tipo kambariai. Visi „Loop“ svečiai galės pasinaudoti transportavimo iš ir į Vilniaus oro uostą paslaugomis. Vilniaus viešojo transporto sistemos, norintieji galės be vargo pasiekti Vilniaus senamiestį, viešbutyje taip pat bus galima užsisakyti pervežimo bei automobilių nuomos paslaugas.

Planuojama, jog dalį kambarių užims Lietuvoje besimokantys ir aviacijos sektoriuje jau dirbantys specialistai. Vien „BAA Training“ akademijoje šiuo metu mokosi ir kvalifikacija kelia virš 200 nuolatinių aviacijos studentų ir apie 1000 trumpalaikius mokymus pasirinkusių specialistų.

„Sprendžiant iš to, jog visame pasaulyje iki 2034-ųjų reikės daugiau nei pusės milijono naujų pilotų, šie skaičiai per artimiausius keletą metų turėtų išaugti dvigubai. Tačiau būsimieji pilotai nėra vienintelė tikslinė grupė, į kurią orientuosime savo veiklą. Nepamiršime ir keliautojų, atvykstančių į Lietuvą verslo reikalais, poilsiui ar turizmo tikslais“, - teigia „Loop“ generalinė direktorė Ana Gvozdovič.

Turistų skaičius Vilniuje nuolat auga. Pasak ekspertų, 2016-aisiais turėtume sulaukti net 10 proc. daugiau turistų nei pernai. Savo viešbučių segmente „Loop“ išsiskirs puikiu kainos ir kokybės santykiu bei siūlys gausybę papildomų paslaugų, kurios itin svarbios ne tik daug keliaujantiems, bet ir apsistoti ilgesniam laikui pageidaujantiems klientams.

„Visą parą dirbanti registratūra, saugoma stovėjimo aikštelė, nemokamas bevielis ryšys – visos šios paslaugos yra būtinos bet kuriai šiuolaikiniai apgyvendinimo paslaugas teikiančiai įstaigai. Be šių, jau standartinėmis tapusių paslaugų, visi mūsų klientai galės nemokamai naudotis sporto sale, skalbyklos paslaugomis, mėgautis įvairiausių kultūrų įkvėptais patiekalais restorane ar pasigaminti maisto bendro naudojimo virtuvėje. Tai ypač aktualu ilgesnį laiką apsistosiantiems svečiams“, - pasakoja A. Gvozdovič.

Iš viso į „Loop“ statybas ir įrengimą bus investuota virš 4 mln. Eurų. Vienu metu viešbutyje galės apsistoti net 240 žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)