Atidarant viešbutį, ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius prisiminė, kad pernai buvo tarp tų, kurie įkasė statybvietėje kapsulę. „Džiaugiuosi, kad daugiau nei 1,5 mln. eurų investicijų pasiekė Kauno rajoną. Čia – Kauno regiono vartai į pasaulį, tegul ši vieta visuomet būna pilna gyventojų“, – kalbėjo ministras.

Nuo liepos 14 dienos, kai Vilniaus oro uostas užsidarys kilimo ir tūpimo tako rekonstrukcijai ir nemažai aviakompanijų perkels į Kauno oro uostą savo skrydžius, naujas viešbutis Karmėlavoje puikiai pasitarnaus pagausėjus keleivių.

Naujas 53 numerių turintis viešbutis vienu metu pasirengęs apnakvydinti 106 svečius. Dalis jų galės naudotis pusėje numerių esančiomis virtuvėlėmis, aprūpintomis buitine technika. Svečių (nakvynės kaina – nuo 39 eurų) patogumui skirti privatūs vonios kambariai, belaidis interneto ryšys, kondicionieriai bei kita įranga, panoraminis liftas. Viešbučio priimamajame – baras ir laisvalaikio zona, šalia viešbučio – saugoma automobilių aikštelė.

„Tai – pirmas tokio dydžio viešbutis pakaunėje. Džiaugiuosi ne tik investicijomis, bet ir kuriamomis darbo vietomis, kurių čia atsiras net 20. Jei bent pusė šių žmonių bus iš Kauno rajono, įmonė trejus metus bus atleista nuo mokestinės naštos“, – apie vietos savivaldybės taikomas lengvatas priminė Kauno rajono meras Valerijus Makūnas.

Per įkurtuves bendrovės „Airhotel“ direktorius Antanas Etneris sakė, kad šis viešbutis – tik pradžia. Yra daugiau idėjų, kurias įgyvendinus, planuojama sustiprinti Kauno oro uosto patrauklumą.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)