Parduoti apartamentai yra pirmieji iš trijų, esančių tame pačiame name unikalioje sostinės vietoje. 200 kv. m apartamentuose iki pasitraukimo gyveno buvęs vienas pagrindinių „Snoro“ akcininkų su šeima.

Kaip nurodoma bankroto administratoriaus pranešime, apartamentų pardavimo kaina siekia keletą milijonų litų, tačiau konkrečiai ji neįvadinama „tol, kol vyksta kitų dviejų apartamentų pardavimas.“

„Džiaugiamės, kad sėkmingai randame pirkėjus išskirtiniam turtui, kurį valdė bankas, – šio turto pardavimas leidžia sugrąžinti reikšmingą sumą banko kreditoriams, – sako Neilas Cooperis, „Snoro“ bankroto administratorius. – Parduodami apartamentai pasižymi aukšta kokybe. Tikimės, kad ir kiti dveji apartamentai netrukus atras savo pirkėjus“.

Nekilnojamojo turto pardavimą vykdančios bendrovės „Colliers“ Konsultavimo ir vertinimo departamento direktorės Ramunės Aškinienės teigimu, „Snoro“ apartamentai yra išskirtinėje Vilniaus vietoje, sostinės senamiestyje – nedidelėje ramioje Gaono gatvėje.

„Puikiai įrengti apartamentai Vilniaus senamiestyje yra itin vertinami ir patys brangiausi. Šis nekilnojamasis turtas turi labai ribotą galimų pirkėjų skaičių, todėl džiaugiamės, kad palyginti per trumpą laiką pavyko parduoti šiuos išskirtinius apartamentus. Šiuo metu rinkoje yra vos keletas panašaus lygmens pasiūlymų, šis pardavimo sandoris parodo, kad Lietuvos rinka yra pajėgi įsisavinti aukščiausios kategorijos turtą“, – sako R. Aškinienė.

Likusių dvejų „Snorui“ priklausiusių apartamentų kartu su parkavimo vietomis namo požeminiame garaže laisvasis pardavimas vyks birželio 2 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)