Kaip pranešė „Vakarinė Palanga“, Palangos savivaldybė nuo penktadienio uždraudė patalpų nuomą, tad apgyvendinimo paslaugos negalimos.

Palangos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus kovo 27 d. įsakymu uždrausta nuo kovo 31d. karantino metu fiziniams ir juridiniams asmenims teikti apgyvendinimo paslaugas Palangos miesto savivaldybės teritorijoje. Šis draudimas netaikomas apgyvendinimo paslaugų teikėjams, kurių patalpos, esant poreikiui, pagal sutartį su Palangos miesto savivaldybės administracija, yra naudojamos asmenims izoliuoti.

Pranešama, kad įsigaliojus šiam įsakymui, nebegalima teikti apgyvendinimo paslaugų naujai atvykstantiems klientams.

Jau anksčiau rašyta, kad Vilniaus administracijos direktorius Povilas Poderskis BNS teigė neketinantis drausti apgyvendinimo paslaugų teikimo.

„Neplanuojame priimti tokio sprendimo, kad uždrausti. Jie niekada nebuvo nustoję teikti paslaugų. Kam uždrausti jiems tai daryti, jeigu jie ir taip neveikia“, – teigė sostinės savivaldybės atstovas.

Vyriausybė yra nusprendusi, viešbučių ir kitos patalpos turi būti naudojamos asmenims izoliuoti atskiru savivaldybių ir apgyvendinimo paslaugų teikėjų susitarimu arba savivaldybės administracijos direktoriaus reikalavimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)