Pasak viešbučio projekto vadovės Anos Gvozdovič, nors viešbutis orientuotas į verslo klientus ir aviacijos akademijos klientus, į Lietuvą atvykstančius gilinti aviacinių žinių iš viso pasaulio, viešbučio jaukumą ir patogumą vertina ir turistai.

„Beveik maksimalus viešbučio užimtumas liudija, jog laiku patenkinome kompleksinio apgyvenimo miesto svečiams poreikį. Svečiai turi galimybę rinktis iš 105 viešbučio kambarių: vienviečių, dviviečių ir 10 liukso bei 28 lofto tipo numerių. Viešbutyje įrengta savitarnos skalbykla, rūbų valykla, sporto salė, savitarnos virtuvė, todėl patogumas čia užtikrinamas tiek svečiams keliaujantiems po vieną, tiek su šeimomis ar net su augintiniais“, – pranešime cituojama Ana Gvozdovič.

Investavus daugiau nei 4,6 mln. eurų viešbučio kūrėjai senajam pastatui įpūsti naujo gyvenimo ėmėsi natūraliomis statybinėmis medžiagomis. Sienos padarytos iš molio tinko, gaminamo tik iš natūralių ir nekenksmingų medžiagų. Kiekvieno kambario stilius, sukurtas derinant buvusios gamybinio pastato konstrukcijas, atspindi Vilniaus modernią ir dinamišką dvasią – tai savitą, industrinę atmosferą. Pastato urbanistinis dizainas pagyvinamas virš 4-5 metrų medžiais, įrengtais pačiame viešbučio viduje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)