Bendra šio etapo investicijų suma siekia virš 30 mln. litų. Kaip nurodo bendrovė, po ekonominės krizės laikotarpio tai bus pirmoji įmonės investicija Latvijoje.

Pirmajame šio projekto etape buvo pastatyti 334 butai, 15 000 kv. metrų biurų patalpų ir daugiaaukštė automobilių stovėjimo aikštelė. Šiuo metu visas verslo centras yra išnuomotas, taip pat beveik visi butai yra parduoti.

„Latvijoje stebime nekilnojamojo turto rinkos atsigavimą, didėja tiek biuro patalpų, tiek ir naujų butų paklausa. Atsižvelgdami į šias rinkos tendencijas, priėmėme sprendimą statyti daugiafunkcinį pastatą, kuriame gyvenamoji ir komercinė paskirtis derėtų tarpusavyje“, – pranešime cituojamas „Hanner“ valdybos pirmininkas Arvydas Avulis.

Naujai statomame 10 000 kv. metrų ploto pastate apie 3 500 kv. metrų bus skirta biurams. Likusioje pastato dalyje numatyta įrengti 100 butų, kurie bus parduodami su pilna apdaila.

Į plėtojamą projektą „Jauna Teika“ nuo 2007 m. yra investuota apie 200 mln. litų. Projektą planuojama užbaigti 2019 m. Iki to laiko planuojama papildomai pastatyti virš 70 000 kv. metrų butų ir biurų kartu su automobilių stovėjimo aikštelėmis. Bendros investicijos į kompleksą turėtų siekti apie 400 mln. litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)