„Lietuvos rinka turi didelį potencialą, o įmonių atstovai – nuoširdūs, atviri bendradarbiavimui. Tai džiugina. Artimiausiu metu žengsime dar vieną žingsnį – steigsime atstovybę Lietuvoje“, – išklausęs Kauno bendrovių prezentacijas kalbėjo Airijos nekilnojamojo turto vystymo bendrovės „Howard Holdings“ generalinis direktorius Gregas Coughlanas.

Airijos verslininkas įsitikinęs, kad įmonei naudingiau būtų bendradarbiauti su vietos įmonėmis, o ne žengti į rinką savarankiškai. Jo nuomone, Lietuvos nekilnojamojo turto rinkos augimo sulėtėjimas – laikinas, yra dar daug nišų, kurias verta užpildyti.

„Howard Holdings“ veiklą Kaune pradėtų nuo smulkesnių projektų, iškart stambių investicijų nesiimtų. Bendrovės „Mitnija“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Raimundas Mickūnas „Kauno dienai“ sakė, kad bendradarbiauti su „Howard Holdings“ įmonei būtų įdomu, nes, be kita ko, ši bendrovė turi patirties. „YIT Kausta“ analitikas Linas Savickas „Howard Holdings“ atstovus tikino, kad investuoti Lietuvoje yra kur kas palankiau nei Estijoje ar Latvijoje.

Beveik 30 metų rinkoje veikianti „Howard Holdings“ Europoje valdo 4 milijardų eurų vertės nekilnojamojo turto objektų. Bendrovė turi patirties statant oro uostus, požeminius garažus, prekybos centrus.