Nuo šiol abu viešbučiai priklauso 3 plius žvaigždučių kategorijai, investicijos į Senamiestyje įsikūrusį viešbutį siekia 5 mln. Lt, o į esantį Algirdo g. – 4 mln. Lt. Trečiadienį duris atveria Rūdininkų g. viešbutis.

„Priėmėme ir naujo personalo: yra nauja administratorė, pardavimo vadybininkas ir kambarinės – iš viso papildomi 4-5 žmonės, - skaičiuoja viešbučių tinklo „City Hotels“ direktorė Jolanta Žilinskienė. - Pastebėjome, kad į kambarinės vietą konkursas buvo nemažas, kokie 7 žmonės į vieną vietą, matyt, kambarinė – populiari profesija, žmonės nori jomis dirbti.“

Paklausta, kodėl buvo nuspręsta būtent dabar renovuoti Rūdnininkų g. esantį viešbutį, bendrovės vadovė pasakojo, jog viešbučiui reikėjo daugiau kambarių.

„Viešbutį nusprendėme praplėsti, nes buvo poreikis naujiems kambariams, sulaukdavome vis daugiau svečių: Lietuva turistams darosi vis įdomesnė, - sako J. Žilinskienė. - Mūsų viešbučius labai pamėgę vokiečiai, ne sezono metu sulaukiame daug rusakalbių svečių iš Baltarusijos, Maskvos, Sankt-Peterburgo. Dažniausiai svečiai važiuoja grupėmis.“

Atnaujintame viešbutyje atidarytas nedidelis SPA centras, įrengtas panoraminis liftas, oro šildymo bei vėdinimo sistema, o kambarių padaugėjo nuo 17 iki 25. Dabar viešbutyje yra apartamentų, liukso kambarys, didesni ir standartiniai dviviečiai, taip pat vienviečiai kambariai.

„Siūlome nestandartinių sprendimų - įrengėme kambarių su mini virtuvėlėmis, kuriose yra ir kaitlentė, ir šaldytuvas, ir indai – tokie sprendimai populiarėja, juos renkasi mieste ilgiau apsistojantys svečiai, taip pat keliaujantys su vaikais. Dabar mes konkuruojame ne tik su viešbučiais, bet ir su apartamentų savininkais“, - dėsto J. Žilinskienė.

Pro renovuoto viešbučio kambarių langus matosi sostinės Senamiesčio detalės, be to, siūloma naujovė - prie buvusios Vilniaus gynybinės sienos yra įrengiama lauko terasa restorano lankytojams.

„Renovacijai reikėjo daug leidimų, busimo lifto šachtą kasinėjo archeologai, o prie sostinės gynybinės sienos negalėjome net prisiliesti, tad išsaugojome daug autentikos tiek viešbučio prieigose, tiek viduje, pavyzdžiui, SPA matomas senovinis Vilniaus mūras“, - vardija J. Žilinskienė.

Kitąmet – naujovės ir Algirdo gatvėje

Dabar statybos vyksta ir Algirdo g. - prie ten įsikūrusio viešbučio kyla naujas korpusas. Jame bus įrengta 20 kambarių, kuriuos svečiams planuojama paruošti kitų metų pavasarį.

Prognozuojama, kad atnaujinus viešbučius, jų metinį užimtumą pavyks padidinti nuo 50 iki 60 proc.

Pernai viešbučių „City Hotels-Rūdninkai“ ir „City Hotels-Algirdas“ apyvarta sudarė 1,75 mln. Lt.

Viešbučių tinklas priklauso komercinio nekilnojamojo turto bendrovei „Ogmios grupė“. Ji plėtoja tokius projektus kaip prekybos kompleksai Vilniuje „Ogmios miestas“, PanevėžyjeBabilonas 2”, Šiauliuose „Bruklinas“, taip pat sostinės logistikos centrai „Airport Business Park“ ir „Vilijos parkas“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)