Aukštų pastatų ir miesto aplinkos taryba jau pripažino „The Princess Tower“ pačiu aukščiausiu pasaulyje gyvenamuoju pastatu ir įtraukė jį į Guinnesso pasaulio rekordų knygą.

Projektą įgyvendino bendrovė „Tameer“. Dubai Marina rajone įsikūręs gyvenamasis dangoraižis turi 107 aukštus ir šimtą požeminių lygių. Kad šis rekordininkas atsirastų nekilnojamo turto rinkoje, prireikė keleto metų. „The Princess Tower“ vainikuoja dekoratyvinis stiebas, pagamintas iš 110 tonų stiklo ir aliuminio.

„The Princess Tower“ užima 37,4 tūkstančio kvadratinių metrų žemės plotą. Jame yra 763 prestižiniai butai su vienu, dviem, trim ar keturiais miegamaisiais. Viršutiniame aukšte atsiveria vaizdas į „Palm Jumeirah“ salą. Taip pat įrengtos 957 automobilių stovėjimo vietos, o apatiniame pastato aukšte įsikūrė aštuonios parduotuvės.

Vidutinė „Princess Tower“ buto kaina siekia 950 dirchamų (687 litai) už kvadratinę pėdą (0,093 kvadratinio metro). Apie 98 procentai dangoraižyje esančių butų jau parduota. Būsimiems gyventojams siūlomi papildomi patogumai – plaukiojimo baseinai, treniruočių salės, saunos, maldai skirtos vietos.

Gyvenamasis dangoraižis „The Princess Tower“ yra netoli daugelio kitų išskirtinių Dubajaus projektų, tarp kurių dirbtinė sala „Palm Jumeirah“, viešbutis „Burj Al-Arab“, turizmo kompleksas „Madinat Jumeirah“ ir dirbtinis salynas „The World“. Visiškai netoli dangoraižio „The Princess Tower“ įsikūręs ir golfo klubas „Emirates Golf Club“, amerikietiškas Dubajaus universitetas ir Džebelio Ali rajonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)