Jau lapkričio 27 d. duris čia turėtų atidaryti prabangus viešbutis „Flores“. Viešbutyje itin iškilmingai įrengti 48 skirtingi kambariai. Įrengiant interjerą nepagailėta pinigų smiltainiui, marmurui.

Iš viso viešbutis užims daugiau nei 3 tūkst. kv. m. plotą. Projektas prieš porą metų pradėtas įgyvendinti įmonės lėšomis.

„Kadangi jis (projektas – red.) dar vykdomas, projektui skirtos lėšos dar tikslinamos“, - paklausta, kiek investuota į 48 kambarių viešbutį su SPA centru ir žiemos sodu, atsakė UAB „Druskininkų sveikatingumo ir poilsio centro Aqua“ marketingo ir pardavimų vadovė Jūratė Vaitkevičiūtė.

Viešbutyje nakvynė svečiams kainuos nuo 50 eurų (vienvietis kambarys, su pusryčiais) iki 260 eurų (dviviečiai apartamentai).

Naujas viešbutis sujungtas su Druskininkų vandens parku ir gydykla.

DELFI primena, kad Druskininkuose skandalas kilo po to, kai savivaldybei priklausančios bendrovės „Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centras Aqua“ direktoriui Edmundui Antanaičiui prokurorai pareiškė įtarimus piktnaudžiavimu bei neteisėtu savivaldybės lėšų naudojimu.

Paaiškėjo, kad minėtas poilsio centras buvo tapęs vieta, kurioje nemokamai ilsėjosi kai kurie politikai. Taip pat savivaldybės įmonėje buvo įdarbinami ne vieno žinomo Druskininkų savivaldybės valdininko šeimos nariai ar artimi giminaičiai.

Dar daugiau aistrų Druskininkų pramogų kompleksas įvėlė, kai konservatorius Vilius Semeška pranešė atradęs slaptus prabangius kambarius, kuriuose aptarnaujami aukšto rango svečiai.

„Mes buvome girdėję, kad akvaparkas ir gydyklos turi kažkokius ypatingus apartamentus, kur aptarnauja ypatingus svečius – ministrus, buvusius Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) vadovus ir visus kitus. Girdėjome, kad vyksta puotos, renginiai ir šventės. Na ir kaip tarybos nariai nusprendėme patikrinti“, - pasakojo Druskininkų savivaldybės tarybos narys V. Semeška.

STT pareigūnai „Aqua“ direktorių E. Antanaitį sulaikė spalio 12 d. Druskininkų savivaldybės patalpose buvo atliktos kratos ir paimti tyrimui reikšmingi daiktai ir dokumentai.

STT pareigūnų atliekamą ikiteisminį tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)