M.M.M. projektai“ pranešė su „Danske Bank“ pasirašiusi sutartį.

„Priežastis, dėl kurios pasirinkome tęsti bendradarbiavimą su „M.M.M. projektais“ – siekis burti darbuotojus į vieną lokaciją. Jau dabar Saltoniškių apylinkes vadiname „Danske“ miesteliu, taigi plėtra šioje miesto dalyje yra logiškas žingsnis“, – pranešime teigė banko nekilnojamojo turto valdymo departamento vadovas Giedrius Lazickas.

Po šio sandorio bankas nuomosis tris iš keturių „M.M.M. projektų“ vystomų pastatų. Ketvirtas jau pradėtas statyti pastatas bus baigtas ir perduotas bankui 2021 metų vasarą. Į jo statybą bus investuota virš 27 mln. eurų.

Vieną pastatą yra išsinuomojusi bendrovė „Telia Lietuva“, kitame jau įsikūręs „Danske Bank“ paslaugų centras, dar viename baigiamame statyti 32 mln. eurų vertės pastate taip pat kursis toks centras.

Į keturių biurų pastatų kompleksą teritorijoje „M.M.M. projektai“ skelbė investuosianti apie 100 mln. eurų. Įmonė vasarį susitarė su Švedijos kapitalo investicijų įmone „Eastnine Lithuania“ dėl trijų jo pastatų pardavimo už 128 mln. eurų. Sandoris vykdomas dalimis, perleidžiant baigtus statyti pastatus.