Kaip rašoma pranešime spaudai, mikrorajonuose, kuriuose dažniausiai siūloma naujos statybos butų (pavyzdžiui, Šiaurės miestelyje, Baltupiuose, Žirmūnuose, Jeruzalėje, Pilaitėje ar kt.) vidutinė vieno kambario buto nuomos kaina siekia apie 900–1000 Lt, dviejų kambarių – apie 1300-1400 Lt, trijų kambarių – apie 1800 Lt.

Kituose mikrorajonuose, kuriuose siūloma daugiausia senesnės statybos butų (pavyzdžiui, Fabijoniškėse, Justiniškėse, Karoliniškėse, Viršuliškėse, Šeškinėje ir kt.) siūlomos butų nuomos vidutinės kainos mažesnės: siekia vidutiniškai 700 Lt už vieno kambario butą, 900 Lt už dviejų kambarių butą, 1000-1100 Lt už trijų kambarių butą.

Kaune, toliau nuo centro nutolusiuose mikrorajonuose, vidutinė vieno kambario buto nuomos kaina skelbimuose siekia apie 500–600 Lt, dviejų kambarių – apie 750 Lt, trijų kambarių – apie 700–800 Lt.

Klaipėdoje, miegamuosiuose rajonuose, dviejų kambarių buto vidutinė nuomos kaina siekia apie 600 Lt, trijų kambarių – apie 800 Lt.

Pateiktos kainos yra vidutinės, siūlomos skelbimuose, kurios gali skirtis, įvertinus konkretų siūlomą objektą, jo būklę, tikslesnę vietą mieste, įrengimą, šildymo tipą ir kitus duomenis.

Portalo apklausa parodė, kad dauguma žmonių nuomai gali skirti iki 800 Lt per mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (196)