Antrą vietą reitinge užima Nekero sala, priklausanti Mergelių salų salynui. Toliau seka Muša Kei sala Bahamose, čia galima išsinuomoti 10 tūkstančių kvadratinių pėdų vilą su sūkurinėmis voniomis, asmeniniais paplūdimiais, parką ir dvimotorį lėktuvą.

Į reitingą pateko ir privati Nautilaus sala, įsikūrusi Atlanto vandenyne prie JAV Meino valstijos krantų. Ją, kartu su senovinais statiniais, teniso aikštelėmis ir vynuogynais, galima išsinuomoti už 16 tūkst. dolerių per savaitę. 150 tūkst. kv. metrų ploto saloje galima išsinuomoti ir laivus.

Į reitingą pateko ir 250 tūkst. kv. metrų ploto Kuzino sala (Seišelių salynas). Saloje per 30 metrų nuo vandens stovi daugybė vilų, lankytojų paslaugoms - baseinai, sūkurinės vonios, barai, biblioteka. Kuzino salą galimą išsinuomoti už 15 tūkst. dolerių per savaitę.

Į brangiausių privačių salų sąrašą pateko ir Džonatano sala Rod Ailende, Melodi Kei sala Floridoje, Pampkino sala Australijoje, Respublikos sala Mičigano valstijoje ir kitos kai kurios reto grožio ir prabangos salos.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)