Kaip rašoma pranešime spaudai, projektas iškils Viršuliškių skg. 8, šalia Laisvės ir Pilaitės prospektų.

Šioje miesto dalyje numatyti aukštybiniai pastatai, jau formuojasi naujas dangoraižių kvartalas. Nurodoma, kad Vilniaus miesto savivaldybė jau kuris laikas siekia šią vietą paversti aktyviu Viršuliškių rajono traukos centru. Artimiausiuose Vilniaus miesto savivaldybės planuose numatyta šalia J. Rutkausko gatvės suformuoti parką kartu su vandens telkiniu.

Pasak įmonės generalinio direktoriaus Ugniaus Latvio, įmonės plėtros akiratyje ši Vilniaus miesto dalis atsirado dėl itin patrauklios ateities perspektyvos.

„Atsižvelgdami į šioje vietoje besiformuojantį dangoraižių kvartalą, manome, kad tokie aukštybiniai pastatai jau turi savo auditoriją, kuriai būstas dangoraižyje prilygsta aukštesnei gyvenimo kartelei“, – teigia U. Latvys.

Bendrovė „Baltic Asset Management“ šiuo metu plėtoja naujo prekės ženklo „Chapters“ co-living ir co-working projektus. Investicijos suplanuotos naujiems projektams Smolensko g. 12 ir 5. Smolensko g. 5 projekto architektūrinė idėja buvo išsirinkta architektūrinio konkurso būdu. Bendros įmonės investicijos į naujus projektus vien Vilniaus Naujamiestyje sieks daugiau nei 37 mln. eurų.

Be projektų Naujamiestyje ir Viršuliškių sk. įmonės investicijos taip pat suplanuotos ir kitose centrinės miesto dalies rajonuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)