DELFI balioną galės pamatyti ne tik vilniečiai, bet ir visos Lietuvos gyventojai. Oro balionas skraidins oreivystei įprastose vietose, o taip pat įvairiuose renginiuose.

DELFI oro balionas yra simbolinis dviejų savo srities lyderių – DELFI ir „orobalionai.lt“ kūrinys.

„DELFI oro baliono atsiradimas Lietuvos padangėje tik patvirtina ambicingus DELFI tikslus būti dar labiau matomiems ir pasiekiamiems tiek skaitytojams, tiek ir mūsų klientams. Esame ne tik naujienų ir laisvalaikio turinio internete lyderiai, didžiuojamės šiemet spurtavę su DELFI TV ir ją atvedę į numeris vienas poziciją tarp visų lietuviškų TV internete. Tikimės, kad partnerystė su „orobalionai.lt“ tęsis ne vienerius metus ir kartu pasieksime naujų rekordų“, – neabejoja DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

„Mes esame ambicingiausia ir greičiausiai auganti oro balionų kompanija Lietuvoje. Natūralu, kad vienas iš pagrindinių mūsų tikslų – bendradarbiauti su pačiais geriausiais. Manau, jog ši partnerystė yra labai naudinga abiem pusėms. Nors DELFI yra kone didžiausias reklamos pardavėjas ir jiems patiems reklama nėra būtina, jie ieško alternatyvių jos būdų, kurie nesiekia parduoti, o veikiau kelia teigiamas emocijas.

Mums – tai puiki proga pristatyti ypač stiprią Lietuvos oreivystės tradiciją ir supažindinti žmones su savo veikla ir pasiekimais. Ir, žinoma, pasistengti suteikti dar daugiau malonių išgyvenimų tiek lietuviams, tiek mūsų šalies svečiams“, – sakė bendrovės „orobalionai.lt“ vadovas Vytautas Samarinas.

Bendrovės oreiviai gali pasigirti išskirtiniais rekordais ir pasiekimais:

* Aukščio rekordas su alpinistu Vladu Vitkausku (10 064 m.)
* Skrydžio atstumo rekordas (334 km. be nusileidimo)
* Skrydžio trukmės rekordas (9 val. 21 min.)
* Skrydis per pietrytinę Alpių dalį su oreiviu Robertu Komža (220 km)
* Skrydis oro balionu per Baltijos jūrą
* Pirmasis lietuvių skrydis oro balionu už poliarinio rato
* Didžiausias Baltijos šalyse 16-vietų oro balionas
* Didžiausias Lietuvoje grupinis šuolis parašiutu iš oro baliono, 12 žmonių, 20 000 pėdų aukštis
* Didžiausias Lietuvoje moterų grupinis šuolis parašiutu iš oro baliono, 10 moterų
* Didžiausiame aukštyje išvirtos kavos rekordas (20 000 pėdų)
* Pirmasis tandemo šuolis parasparniu iš oro baliono
* Pirmasis šuolis iš oro baliono, prisirišus guma.

DELFI oro balionu galės skristi visi norintys užsisakę paslaugą interneto svetainėje orobalionai.lt.

Nuo šiol – visi aukštyn tik su DELFI!

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI, jaukaus būsto idėjų svetainė Manonamai.lt, įkvėpimo šaltinis Moteris.lt, taip pat sveikos, gražios, skanios, karštos ir linksmos 5braskes.lt, jaunas, žavus ir veiklus Cosmopolitan.lt, merginų portalas Panele.lt, vyrams skirtas puslapis Vyriškai.lt, puslapis Tavovaikas.lt skirtas visiems planuojantiems, besilaukiantiems ir vaikus auginantiems tėvams, kelionių portalas Perpasauli.lt, skelbimų puslapis Alio.lt, ekologijos, aplinkos ir gamtos naujienų tinklalapis Grynas.lt, žvaigždžių gyvenimą iš arti stebintis Klubas.lt, patarimų meistraujantiems savo rankomis portalas Daraupats.lt, Receptų portalas 1000receptu.lt, humoro portalas Galjuokauji.lt.

DELFI tinklalapių grupės partneriai: pramogų laisvalaikio portalas Mieste.lt ir portalas žvejams Kablys.lt. portalas automobilių mylėtojams TopGear.lt. DELFI taip pat leidžia žurnalus „Moteris“, „Panelė“, „Tavo vaikas“, „Mano namai“, „Cosmopolitan“, „Geo“.

DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)