Savaitraščio “Literatūra ir menas” dizaineris – maketuotojas Rimvydas Strielkūnas per keliolika minučių TV žaidime praturtėjo keliomis dešimtimis tūkstančių litų. Klausimas, atnešęs sėkmę, buvo apie augalų ir gyvūnų rūšis. Už laimėtus pinigus R. Strielkūnas žada įsirengti neseniai įsigytą butą.

“Žaidėjas atrodė labai lėtas, bet pasirodė esąs atkaklus”, - “Šešių nulių - milijono” rekordininką apibūdino žaidimo vedėjas Arūnas Valinskas.

Panašu, kad dalyvauti viktorinoje “Šeši nuliai – milijonas” tampa Strielkūnų šeimos papildomu darbu. Prieš pusmetį į LNK studiją Rimvydas atlydėjo savo seserį Aistę, kuri laidoje laimėjo 2 tūkst. 400 Lt.

Iki šiol LNK žaidime “Šeši nuliai – milijonas” didžiausia laimėta suma – 240 tūkstančių litų. Ji buvo išlošta prieš trejus metus. Tai – kol kas didžiausia Lietuvos televizijų viktorinose laimėta suma.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)