„Labai vertinu DELFI komandos man suteiktą pasitikėjimą. Tikiu, kad žurnalisto tekstai yra svarbesni už personaliją, todėl norėčiau, kad mano darbai kalbėtų už mane“, – sakė D. Plikūnė.

Žurnalistė savo darbo tikslu laiko siekį būti efektyvia reportere, „o tai reiškia patikimu informacijos šaltiniu auditorijai“.

„Kaip yra sakęs buvęs ilgametis BBC žurnalistas ir redaktorius Alexas Kirby, iš kurio turėjau galimybę mokytis – geras žurnalistas yra dvejojantis optimistas ir viltingas skeptikas. Stengiuosi tokia išlikti“, – sakė D. Plikūnė.

„Sveikinu Dalią prisijungus prie DELFI komandos, džiaugiuosi, kad mūsų redakcija pasipildys tarptautinės patirties įgijusia, keletą užsienio kalbų mokančia profesionalia žurnaliste. Esame bendradarbiavę su D. Plikūne anksčiau ir likome ta partneryste labai patenkinti“ , – sako Monika Garbačiauskaitė-Budrienė, DELFI vyr.redaktorė.

D. Plikūnė nuo 2006 m. dirbo korespondente Lietuvos naujienų agentūroje ELTA, Lietuvos politikos redakcijoje. Dvejus metus, taip pat ir Lietuvos pirmininkavimo Europos Sąjungos Tarybai metu, Lietuvos žiniasklaidai dirbo iš Paryžiaus ir Briuselio. Stažavosi prancūzų dienraščio „La Croix“ užsienio naujienų skyriuje.

32 metų D. Plikūnė yra įgijusi Kauno technologijos universitete Eksporto inžinerijos studijų vokiečių kalba bakalauro ir Vilniaus universitete Tarptautinės komunikacijos magistro laipsnius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)