Atidesni skaitytojai jau pastebėjo, kad pastarosiomis savaitėmis DELFI padaugėjo naujienų, skirtų kultūros temoms. „Visada stengėmės atspindėti svarbiausias kultūros aktualijas, tačiau matome, kad to nepakanka - norime skaitytojui pateikti daugiau rimto, originalaus turinio. Todėl pakvietėme prie savo komandos prisijungti ilgametę kultūros žurnalistikos patirtį turintį Mindaugą Klusą – jis rūpinsis, kad mūsų „Kultūros parke“ skaitytojai rastų įvairesnių autorinių temų. Be to, jau dirbame su keletu kultūrai skirtų naujų projektų, kuriuos netrukus pristatysime“, – sako DELFI vyr. redaktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė.

Naujasis „Kultūros parko“ redaktorius M. Klusas sako, kad kultūra – jo darbas ir gyvenimas. „Tikiuosi pristatyti garsius lietuvių kūrėjų vardus, šalies svečius, jų darbus, suteikiant dėmesio jaunam menininkui, bet nepamirštant ir vyresniųjų”, – žada jis.

Ir tai – tik pradžia. Portalas DELFI, bendradarbiaudamas su partneriais, nevyriausybinėmis organizacijomis artimiausiu metu ketina įgyvendinti ne vieną kultūros projektą, finansuojamą iš Lietuvos spaudos radijo ir televizijos rėmimo fondo. Pirmasis intriguojantis multimedijos projektas „Kultūros pjūvis“ skaitytojams bus pristatytas jau birželio pabaigoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)