„Siekiame suvienyti stipriausias Lietuvos ryšių su visuomene ir komunikacijos agentūras, kad bendromis jėgomis galėtume vystyti ir stiprinti komunikacijos rinką“, – pranešime cituojamas RSVA tarybos pirmininkas Kęstutis Gečas. Jo teigimu, asociacija siekia suformuoti rinkos suvokimą, kad jos nariai yra vienos stipriausių agentūrų Lietuvoje, nes ne tik laikosi RSVA etikos kodekso, bet ir turi kitų su skaidrumu ir profesionalumu susijusių įsipareigojimų.

„Neabejoju, kad bendras darbas kartu su kitomis vienomis stipriausių Lietuvos agentūromis padės ne tik išlaikyti aukštą komunikacijos rinkos lygį, bet ir šviesti visuomenę apie profesionaliai dirbančių ir etiškų komunikacijos agentūrų veiklą“, – sako „Ad verum“ vadovė I. Naujalytė. - Viliamės, jog RSVA sugebės išlaikyti aukštus narių kokybės reikalavimus, o tai klientams padės geriau suvokti rinką ir joje dirbančias įmones“.

Pradėjusi veiklą 2009 metais, šiuo metu Ryšių su visuomene agentūrų asociacija jau vienija 13 Lietuvos komunikacijos įmonių. Tarp jų: „Baltijos viešųjų ryšių grupė“, „Komunikacija ir konsultantai“, „Euro RSCG PR“, „Nova media LT“, „Gravitas Partners“, „PIAR“, „Idea Prima“, „Publicum“, „INK agency“, „Viešųjų ryšių partneriai“, „Integrity PR“ ir „VIP viešosios informacijos partneriai“ ir ką tik prisijungusi „Ad verum“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)