Įsiteisėjusiu Kauno apygardos teismo 2019 m. gruodžio 16 d. sprendimu nustatyta, kad 2018 m. vasario 7 d. naujienų portale DELFI paskelbtame straipsnyje „Buvusiam „Ūkininko patarėjo“ vadovui pateiktas ieškinys“ šie teiginiai neatitinka tikrovės ir žemina Vytenio Neverdausko garbę ir orumą:
„Pasikeitus „Ūkininko patarėjo“ valdybai ir direktoriui buvo pastebėta, kad daugelį metų ši įmonė buvo galimai virtusi asmeninių V. Neverdausko interesų tenkinimo šaltiniu – „Ūkininko patarėjas“ be jokio pagrindo, su buvusio direktoriaus V. Neverdausko parašu jam išmokėdavo dešimtis tūkstančių eurų už neva tai atliktus autorinius darbus. Be to, buvo pastebėta, kad nors tam tikri „Ūknininko patarėjo“ leidiniai ilgą laiką (daugiau nei 3 metus) buvo nuostolingi, V. Neverdauskas tokių leidinių leidybos nenutraukė, nesiėmė jokių veiksmų tokių nuostolių atsiradimui pažaboti. Nurodoma, kad bendrovė buvo valdoma itin neūkiškai. Bendrovė iš buvusiojo vadovo V.Neverdausko teisme tikisi prisiteisti daugiau nei 500 000 Eur vien už nuostolius, padarytus bendrovei, per paskutinius trejus metus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)