Komisijai galimam tarnybiniam nusižengimui ištirti vadovaus Vyriausybės kanceliarijos Personalo skyriaus vedėja Renata Sadzevičiūtė, komisijoje taip pat yra Valstybės tarnybos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos, Vyriausybės kanceliarijos Teisės ir teisėtvarkos departamento bei Viešojo administravimo ir savivaldybių skyriaus pareigūnų.

"Čia savo nepatenkintu, šūdo atsikandusiu snukiu tai man nestovėk", -TV3 žurnalistei pasakė atstovė spaudai, girdint kitiems žurnalistams. Akibrokštą užfiksavo televizijos operatorius.

Netrukus po konflikto premjeras žurnalistams teigė nematęs reportažo apie jo atstovės spaudai elgesį, tačiau pažadėjo šiuo atveju pasidomėti.

Praėjus kelioms savaitėms po konflikto TV3 atstovai įteikė Vyriausybės vadovui skundą, kuriame prašoma ištirti N.Pumprickaitės elgesį ir nubausti šią valstybės tarnautoją.

TV3 atstovai teigė esantys įsitikinę, kad N.Pumprickaitė pažeidė Valstybės tarnautojų elgesio taisykles, kurias A.Brazauskas pernai asmeniškai patvirtino.

TV3 skunde taip pat teigiama, kad bendraudama su žurnalistais N.Pumprickaitė nuolat vartoja necenzūrinius žodžius.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją