Su sveikata susijusi tematika DELFI skaitytojus domina jau daugelį metų. Tai jaučiame iš skaitytojų skambučių ir gaunamų laiškų, kuriuose jūs dalinatės savo problemomis ar gerąja patirtimi, siūlote temas, užduodate klausimus specialistams, kurių per ilgametę patirtį subūrėme nemažą ratą. Taigi su sveikata susijusioms temoms DELFI visada skyrė daug dėmesio.

„Atskiro DELFI kanalo apie sveikatą idėja gimė reaguojant į skaitytojų poreikius gauti dar daugiau ir dar gilesnės informacijos apie šią visiems be išimties aktualią sritį. Sveikata – labai plati sritis, todėl stengsimės plėsti temų diapazoną, informuosime ne tik apie įvairias ligas, bet ir apie svarbiausius sveikos gyvensenos principus, kurie galėtų mus nuo tų ligų apsisaugoti, kalbinsime tiek specialistus, tiek paprastus žmones, susidūrusius su vienokiomis ar kitokiomis problemomis, pagaliau nepamiršime ir psichikos sveikatos, kuriai mūsų visuomenėje skiriamas nepakankamas dėmesys“, - teigė DELFI vyr. redaktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė.

Naujajame kanale rasite tris rubrikas – Sveikatos naujienos, Psichologija ir Sveikas kūnas. Pirmojoje pateiksime informacijos apie sergamumą įvairiomis ligomis, naujausius medicinos pasiekimus, pokyčius sveikatos apsaugos sistemoje. Antroje rubrikoje gvildensime žmonių tarpusavio santykius, veiksnius, nuo kurių priklauso gera psichologinė savijauta, įvairias psichologines priklausomybes ir pan. Sveiko kūno rubrika skirta naujienoms, susijusioms su ligų simptomais ir pasekmėmis. Taip pat čia rasite daug informacijos apie sveiką gyvenseną, sportą, mitybą, specialistų atsakymus į skaitytojų užduotus klausimus.

Tikimės, kad su skaitytojų pagalba ir aktyviu įsitraukimu DELFI kanalas sėkmingai plėsis, taps dar aktualesnis ir išsamesnis.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI, skelbimų puslapis Alio.lt, ekologijos, aplinkos ir gamtos naujienų tinklalapis Grynas.lt, žvaigždžių gyvenimą iš arti stebintis Klubas.lt, įkvėpimo šaltinis Moteris.lt, taip pat sveikos, gražios, skanios, karštos ir linksmos 5braskes.lt, jaunas, žavus ir veiklus Cosmopolitan.lt ir merginų portalas Panele.lt, portalas Tavovaikas.lt skirtas visiems planuojantiems, besilaukiantiems ir vaikus auginantiems tėvams, jaukaus būsto idėjų svetainė Manonamai.lt. DELFI tinklalapių grupės partneriai: pramogų laisvalaikio portalas mieste.lt ir portalas žvejams Kablys.lt.

DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Group“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)