Po sandorio užbaigimo žurnalai „Žmonės“, „Laima“, „Ji“, „Edita“ ir kt. leidyba bei portalų Žmonės.lt, Elaima.lt, Ji24.lt, Shopspy.lt vystymas tęsiami įmonėje „Media bitės“.

Įsigytus žiniasklaidos kanalus valdančios įmonės generaliniu direktoriumi dirba Tomas Balžekas, o vykdančiuoju direktoriumi – Martynas Basokas. Žiniasklaidos kanalų rinkodarai vadovaus Gabrielė Burbienė. Prekybos vadovu tampa Tomas Bindokas.

„Skaitytojų labai mėgstami žurnalai ir portalai nuo šiol turi naujus savininkus, kurie rūpinsis leidybos tęstinumu ir progresu. Didžiuojuosi, kad pavyko suburti ambicingą vadovų ir akcininkų komandą. Esame pasiruošę priimti šį iššūkį“, – pranešime žiniasklaidai sako „Media bitės“ generalinis direktorius T. Balžekas, .

UAB „Media bitės“ nuo šiol priklauso ŽLG valdytų žiniasklaidos kanalų teisės ir pareigos, turtas ir visi prekių ženklai. UAB „Media bitės“ taip pat įsigijo ŽLG dalį bendrovėje „Medipresa“, užsiimančioje periodinių leidinių ir knygų platinimu.

UAB „Media bitės“ akcininkai yra Tomas Balžekas, Martynas Basokas, Vytautas Kaikaris, Gabrielė Burbienė ir Tomas Bindokas.