100 proc. „Snoras Media“ akcijų bus parduota Beno Gudelio įmonės „Fragrances International“ antrinei bendrovei „BIG group“.

Kaip nurodo „Snoro” administratorius Neilas Cooperis, sandoris bus sudarytas gavus Konkurencijos tarybos leidimą bei įvykdžius kitas sandorio sąlygas. Sandorio sumą žadama paviešinti įvykdžius visas aukščiau minėtas sąlygas.

„Džiaugiamės galėdami pranešti, kad suderinome „Snoras Media“ akcijų pardavimo sąlygas su „BIG group”, ir toliau stengsimės užtikrinti, kad sandoris būtų užbaigtas kuo greičiau“, - pranešime cituojamas N. Cooperis.

Žiniasklaidos sritis ne vieną verslą turinčiam B. Gudeliui yra visiškai nauja. Tačiau pats verslininkas DELFI sakė, kad tai nebus trumpalaikė investicija.

„Tai tikrai ne trumpalaikė investicija. Manome, kad tai yra gera investicija, norime išlaikyti nepriklausomą žiniasklaidą. Tiek šiuo metu galiu pasakyti“, - komentavo jis.

Paklaustas apie būsimus pakeitimus įmonėje, B. Gudelis į detales nesileido: „Šiuo metu dar nesame valdyboje, todėl to negaliu pakomentuoti. Tačiau, žinoma, visada reikalingi kažkokie pakeitimai“.

Jis neatskleidė ir to, kiek investavo į šias akcijas: „Suma nemaža, bet šiuo metu jos negalime atskleisti“.

„Lietuvos ryto" grupė valdo spaustuvę, leidžia dienraštį „Lietuvos rytas“, taip pat valdo naujienų portalą Lrytas.lt ir televizijos kanalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (460)