Jei tikrovės neatitinkanti informacija nebus paneigta, Lietuvos bankas imsis tolesnių teisinių priemonių, siekdamas apginti savo reputaciją, pranešė centrinis bankas

Dienraštis „Lietuvos rytas“ šeštadienį pateikė V. Valvonio ir jo bičiulio Andriaus Labunsko pokalbių, kuriame jie galbūt kalbėjo apie kyšius, išklotines.

Lietuvos banko teigimu, tokio pokalbio nebuvo. Centrinis bankas taip pat pažymi, kad per „Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupę vykdoma melo kampanija gali būti traktuojama kaip bandymas priežiūros institucijai daryti spaudimą, paveikti jos sprendimus.

Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) kovą sulaikė vilnietį Valdemarą Aleksiuką, kuris iš kredito unijos Centro taupomoji kasa reikalavo 50 tūkst. eurų kyšio girdamasis pažintimi su V. Valvoniu ir tenisininku A. Labunsku.

LB tuomet teigė, kad atliekamas ikiteisminis tyrimas nėra susijęs su jo darbuotojais. Taip pat teigta, kad nė vienas banko darbuotojas nebuvo apklaustas ir nėra kviečiamas apklausai į STT.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)