„Nuo rudens bandysiu prisijungti prie pedagoginės veiklos, tai man nauja ir įdomi veiklos sritis. VU dėstysiu kursą apie viešuosius ryšius valstybės institucijose. Kaip paaiškėjo, tai nedaug tyrinėta sfera, nepavyko rasti ypatingos literatūros šioje specifinėje srityje. Apie tai man įdomu mąstyti, bus įdomu kalbėtis su studentais“, - DELFI sakė L. Balsys.

L. Balsys teigė per du atostogų mėnesius sulaukęs įvairių darbo pasiūlymų, tarp jų - užimti aukštus postus valstybės tarnyboje. Tačiau šiuo metu jie buvusiam D. Grybauskaitės atstovui spaudai pasirodė nelabai priimtini.

L. Balsys taip pat neslepia turintis įvairių televizinių kūrybinių žurnalistinių planų. Kadangi televizijų programų tinkleliai sudaromi gerokai anksčiau nei L. Balsys paliko darbą Prezidentūroje, šį sezoną televizinio projekto teks palūkėti.

DELFI primena, kad iki tapdamas prezidentės D. Grybauskaitės atstovu spaudai, L. Balsys septynerius metus buvo Lietuvos radijo ir televizijos (LRT) naujienų tarnybos korespondentas Briuselyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją