Laidinio radijo taško įvadai ligi šiol tebėra maždaug 10 tūkst. Kauno gyventojų būstuose ir kai kuriose įmonėse. Tokius duomenis skelbia laidinį radiją prižiūrinti viešoji įstaiga, šeštadienį rašo "Laikinoji sostinė".

Kiek iš tikrųjų žmonių šiuo metu turi ne tik įvadus, bet ir radijo taško aparatus bei jais naudojasi, paslaugų teikėja pasakyti negali.

Ne paslaptis, kad nemažai žmonių apie tariamą paslaugą primena tik atplaukiančios sąskaitos. Nesvarbu, ar laidinis radijas groja, ar tyli, kas mėnesį jis kainuoja 4,95 litus.

Paslaugų teikėja turi ir kitą pasiūlymą: jeigu atsiskaitoma iškart už pusmetį, mėnesio mokestis mažėja iki 3,62 lito.

Pasak "Laikinosios sostinės", ši suma įrašoma būstą administruojančios įmonės atsiunčiamame mokesčių lapo eilutėje arba siunčiama atskira sąskaita.

„Tiems, kurie jų nenutraukė, sutartys buvo pratęstos savaime. Negi dėl tokios mažos sumos su kiekvienu žmogumi sudarysime papildomas sutartis? Kas nenori paslaugų, tegul jų atsisako“, – sakė Kauno regiono vadovė Virginija Tarabyčinienė.

Pasak jos, kauniečiams, norintiems atsisakyti radijo taško, reikia atlikti paprastą procedūrą: pervesti 15 litų į įstaigos sąskaitą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)