„Augantis mūsų portalo lankomumas yra tiesioginis Lietuvos ir pasaulio svarbiausių įvykių atspindys – kovą jų buvo itin gausu. Svarbus yra ir bendras DELFI komandos darbas, ir investicijos į turinį - sudominame vis daugiau žmonių, kurie ieško objektyvių žinių, patikimos ir operatyvios informacijos, įdomių temų, video turinio. Tad nenuostabu, kad internete mus skaito milijonas ir ketvirtis! Esame rinkos lyderiai ir nuolat augame, todėl dėkoju visiems, esantiems DELFI sėkmės dalimi“, - kalbėjo DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

Pirmąjį šių metų pavasario mėnesį DELFI turinys sudomino daugiau nei 1,258 mln. lankytojų. Tai rodo kas mėnesį skaičiuojami tarptautinės interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius“ padalinio Lietuvoje „Gemius Baltic“ duomenys.

Pagrindinio naujienų portalo lankomumas yra didžiausias iš visų Lietuvoje esančių naujienų portalų.

Portalai pagal lankomumą

Didėja skaitytojų įsitraukimas į turinį

DELFI ne tik pritraukė daugiau lankytojų, tačiau ir paskatino juos skaityti daugiau ir ilgiau: kovo mėnesį vienas lankytojas per mėnesį DELFI praleido daugiau nei 4 valandas 28 minutes, kai artimiausias konkurentas pagal šį parametrą atsilieka daugiau nei dvigubai, o naujai į TOP 3 įšokusio portalo tv3.lt vidutinis praleidžiamas laikas – 39 minutės.

Taip pat DELFI sulaukia bene dvigubai daugiau skaitytojų apsilankymų. Lankytojai į DELFI portalą per mėnesį užsuka vidutiniškai 21 kartą.

DELFI TV - Nr. 1 lietuviška TV internete

Populiarėjant video turiniui, augo lietuviškų vaizdo platformų lankomumas. Kovo mėnesį DELFI TV pritraukė daugiausia realių vartotojų, žiūrinčių video turinį kompiuteriuose.

Augimui įtakos turėjo ir parodytas tiesioginių transliacijų skaičius.

„127 tiesioginės vaizdo transliacijos per vieną mėnesį! Tiek jų parodėme kovą. Turinio įvairovė – nuo krepšinio iki konferencijų ir koncertų – taip pat nulėmė tokį sėkmingą DELFI TV rezultatą. Turime ambicingų planų ateičiai ir TV yra viena iš mūsų strateginių plėtros sričių“, – sakė DELFI TV vadovas Gytis Oganauskas.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms.

Tai - naujas portalas meistraujantiems DarauPats.lt, Alio.lt, Zave.lt, Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, 1000receptu.lt, Perpasauli.lt, Klubas.lt, 5braskes.lt, Panele.lt, Galjuokauji.lt. Visų DELFI grupei priklausančių portalų skaitytojų statistika skaičiuojama atskirai nuo DELFI portalo statistikos.

UAB DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir “Panelė” bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Cosmopolitan“,„Mano namai“, „Tavo vaikas“, GEO.

DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (238)