„Pastaraisiais metais DELFI ypatingai sutvirtėjo: prie grupės prisijungė portalai cosmopolitan.lt, moteris.lt, įsigijome projektą „Alio reklama“. Įgyvendinome didžiulį rinkimų projektą „Balsuok“, kuriame pirmą kartą Lietuvoje buvo galima išmėginti elektroninį balsavimą, ir pristatėme pirmus politinius debatus internete. Artimiausiu metu ketiname atnaujinti portalą panele.lt ir kitų turinio projektų. Sėkmingai atnaujinome DELFI dizainą – skaitytojai gerai įvertino vizualesnį portalą“, – pasiekimus vardija DELFI direktorius Aleksandras Česnavičius.

„Be skaitytojų ir bendradarbiaujančių piliečių nebūtų ir DELFI. Mūsų žurnalistai, fotografai, operatoriai, vertėjai nuolat dirba Jums, stengiasi pateikti kuo operatyvesnę, išsamesnę informaciją pirmi. DELFI yra pagrindinis naujienų portalas Lietuvoje ir tai reiškia nemažai atsakomybės bei pareigų – į jas žiūrime labai atsakingai. Kol kas mums su iššūkiais sekėsi susidoroti puikiai“, – sako Monika Garbačiauskaitė-Budrienė, DELFI vyr.redaktorė ir priduria, kad DELFI žurnalistai pastaraisiais metais ne kartą buvo apdovanoti už puikius tekstus.

DELFI dėkoja visiems savo turiniu pasidalinusiems piliečiams, visiems mums rašiusiems autoriams, skaitytojams, vertinusiems mūsų darbą, visiems, prisidėjusiems prie DELFI žydėjimo.

DELFI džiaugiasi, kad kartu su partneriais „Alma littera“, „Knygos.lt“, Oskaro Koršunovo teatru, kino gamybos kompanija „Tremora“, klubu „Exit“ gali padovanoti savo skaitytojams išskirtines gimtadienio dovanas – knygų, filmų, spektaklį, muzikos. Visą savaitę nuo sekmadienio kasdien į specialų gimtadienio puslapį užsukę skaitytojais ras tos dienos dovanas.

Jūsų dėmesiui – gimtadieninis žymių Lietuvos žmonių nuotraukų albumas „Kai man buvo 13“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)