Už jo kandidatūrą devintoje vadovų konferencijoje „Lūžio taškas“ balsavo daugiausiai konferencijos dalyvių - 46 proc. Šiemet konferencijoje dalyvavo apie 300 vadovų.

„Noriu padėkoti savo komandai, be kurios nebūčiau apdovanotas, - atsiimdamas apdovanojimą sakė A. Česnavičius. - Mes esame dinamiška organizacija ir pirmasis naujienų portalas, pasitvirtinęs savo etikos kodeksą. Ši nominacija yra mūsų pastangų įvertinimas, labai ačiū.“

Apdovanojimas yra inicijuojamas investicinio banko „Evli“ ir jį įteikė „Evli Securities“ valdybos pirmininkė įteikė Jolanta Latvienė.

Antroje vietoje liko Lietuvos pašto generalinė direktorė Lina Minderienė (29 proc.), trečią vietą dalijosi du vadovai.

Pernai metų vadovu išrinktas žurnalo „Valstybė“ įkūrėjas ir redaktorius Eduardas Eigirdas. Tuomet už E. Eigirdą balsavo 25 proc. rinkimuose dalyvavusių konferencijos dalyvių.

„Lūžio taškas" - tai tradicinė metinė verslo lyderių, sprendimų priėmėjų, ekonomikos ekspertų, mokslininkų, žiniasklaidos, kultūros atstovų susitikimo vieta, kurioje svarstomi svarbiausi verslui klausimai ir padaroma netikėtų, įkvepiančių atradimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (616)