Nuo vakar vakaro bendrovės televizijos paslaugų vartotojai vėl gali matyti „Pervyj Baltijskij Kanal“ (PBK), „NTV Mir“, „Pervyj Baltijskij Muzykalnyj Kanal“ ir „REN TV Lietuva“ kanalus.

„Daliai klientų šie kanalai buvo svarbūs, tad siekėme ilgalaikio susitarimo su „Baltic Media Alliance“, kuris užtikrintų sklandų paslaugos teikimą. Artimiausiu metu turėsime daugiau gerų naujienų“, – sakė „Cgates“ komercijos direktorius Tomas Burovas.

Kai kurių rusiškų kanalų transliacijos „Cgates“ klientams buvo apribotos kovo pabaigoje. Vietoje jų „Cgates“ savo klientams nemokamai buvo pasiūliusi kitų kokybiškų rusiško turinio kanalų paketą.


„Cgates“ yra antra pagal dydį Lietuvoje televizijos ir interneto paslaugų teikėja, veikianti rinkoje daugiau kaip 20 metų. Bendrovės teikiamomis paslaugomis naudojasi per 120 tūkst. šeimų visoje šalyje.

Savo paslaugas bendrovė teikia Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje, Ukmergėje, Zarasuose, Vilkaviškyje, Skuode, Šilutėje ir kituose miestuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (281)