Keliose scenose rodoma, kaip D. Washingtono personažas siurbčioja alų „Budweiser“. Tai paskatino šį alų verdančios įmonės vadovą Robertą McCarthy nusiųsti laišką filmo kūrėjams – kino studijai „Paramount Pictures“ ir prodiuseriams „Image Movers“ - su prašymu uždengti jų logotipą.

Laiške, kurį gavo ir naujienų agentūra „Reuters“, rašoma: „Niekada netoleruotume nederamo mūsų produktų vartojimo. Mes seniai propaguojame atsakingą alkoholinių gėrimų vartojimą ir pasisakome prieš vairavimą išgėrus. Gaila, kad prodiusavimo kompanija „Image Movers“ ir „Paramount“ šioms scenoms pasirinko vieną iš mūsų prekės ženklų“.

„Mes paprašėme kino studijos, kad ji dabartinėse skaitmeninėse šio filmo kopijose ir visose vėlesnėse filmo adaptacijose uždengtų „Budweiser“ prekės ženklą“, - tęsiama laiške. „Paramount“ atstovai šio prašymo dar nepakomentavo.

Dramą „Flight“ režisavo „Forrest Gump“ („Foresto Gampo“) režisierius Robertas Zemeckis. Jame taip pat vaidina Johnas Goodmanas, Donas Cheadle`as ir Melissa Leo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)