Apie tai diskutavo Užsienio reikalų ministerijos viceministras Justas Paleckis, Lietuvos radijo ir televizijos generalinis direktorius Kęstutis Petrauskis, Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos projektų koordinatorė Rita Bacevičienė, „Lietuviškos knygos“ direktorė Aušrinė Jonikaitė.

Prieš keletą dienų atvykusi laidos kūrybinė grupė aplankė įžymiausias Vilniaus bei jo apylinkių vietas. Vokiečių televizijos laidoje bus parodytas reportažas apie Lietuvą ir Vilnių. Laida „Cafe Europa“ kiekvieną kartą filmuojama vis kitoje Europos valstybėje.

Vokietijos žiūrovai jau matė reportažus, parengtus Vienoje, Budapešte, Paryžiuje, Nikozijoje, Amsterdame, Reikjavike, Neapolyje, Ciūriche, Jaltoje, Lisabonoje, Maskvoje, Londone, Stokholme ir daugelyje kitų miestų.

„Cafe Europa“ - viena iš populiariausių Vokietijos televizijos ARD-1 laidų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją