Šiais metais į pajūrį nevyksta tik du Kaune pasiliksiantys ir kitus Lietuvos nuskriaustuosius gelbėti pasiruošę gelbėtojai Neringa Mažeikienė ir Andrius Žemaitis.

„Iki šiol į pajūrį vykdavome visi drauge, o šiemet nusprendėme pasidalinti – kol mūsų kolegos Palangoje mėgausis saule, jūra, nuostabiais saulėlydžiais ir spręs poilsiautojų bėdas, mudu su Andriumi liksime prižiūrėti likusios Lietuvos. Žmonių bėdoms, deja, atostogų nėra”, – sako žavioji TV3 gelbėtoja Neringa Mažeikienė.

TV3 laida „TV pagalba” Palangoje darbuosis įprastai – nuo birželio 20 dienos kiekvieną vakarą 20.00 val. dvi savaites iš eilės tiesiogiai nuo Palangos tilto sveikinsis visas gelbėtojų ketvertukas.

„Nėra nieko smagiau, kaip vasarą dirbi Palangoje: čia jūra ir pušys, čia atsipalaidavę ir laimingi žmonės, daugybė pramogų ir meilės romanų. Tiesa rūpesčių ir bėdų čia taip apstu, tačiau spręsti jas kur kas lengviau. Šią vasarą pajūryje turime du svarbiausius tikslus: saugoti susituokusias poras nuo atsitiktinių meilės romanų ir kelti Palangos – vis labiau gražėjančio ir europėjančio kurorto – aptarnavimo lygį paslaugų sferoje”, – sako šypsenų ir malonaus bei greito aptarnavimo kurorto kavinėse, baruose ir laisvalaikio vietose pasigendantis gelbėtojas Gediminas.

Tiesa, vienintelis iš gelbėtojų Gediminas šią vasarą liks be atostogų – iš karto po tiesioginių kasdienių „TV pagalbos” laidų iš Palangos jis pasiners į brangiausią prizą Lietuvos istorijoje dovanosiantį realybės šou „Namas”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją