Tris dienas kandidatus į „Dangų“ pakaitomis vertino net 36 asmenų komisija: grupės „Skamp” trijulė, Andrius Mamontovas, Alanas Chošnau, Violeta Riaubiškytė, Agnė Armoškaitė-Šemberienė, Donatas Ulvydas, Ezopas, Igoris Kofas, Aleksandras Makejevas, Steponas Januška, Aras Vėberis, Andželika Cholina, Vytautas Kernagis, Vytautas Šapranauskas ir didelis būrys muzikos prodiuserių, žurnalistų ir šou verslo atstovų.

„Labai džiaugiamės, kad tiek daug žmonių rado savyje drąsos užlipti ant scenos ir atskleisti savo sugebėjimus. Atradome perlų, kurių puikios sceninės karjeros perspektyvos jau dabar nekelia abejonių,“ – džiaugiasi „Dangaus“ muzikinis prodiuseris Justas Mamontovas. „Mes neslėpėme „Dangaus” pretendentų rūsiuose, TV koridoriuose ar uždarose atrankose, kaip tai daro daugelis panašių projektų rengėjų, o iš karto užkėlėme juos ant scenos prieš publiką. Vieni labai jaudinosi, kiti labai pasitikėjo savimi, treti parodė viską, ką iš tiesų sugeba. Esame patenkinti tokia vieša atranka – finalininkai pripažino, kad tai buvo didžiausias išbandymas jų gyvenime”, – sako „Dangaus” prodiuseris Giedrius Klimkevičius. Tiesa, atrankoje TV3 „Dangaus” kūrėjai iš kandidatų sulaukė ne tik skambių balsų, o ir dviprasmiškų pasiūlymų – 5000 litų už patekimą į „Dangų” ir smūgio į veidą už nepatekimą į jį.

Rugpjūčio 18 dieną, ketvirtadienį, 36 „Dangaus” pusfinalio ir 14 Lietuvos karaoke čempionatų nugalėtojų susikaus finale dėl vietos po saule. Tik 15 jų pateks į TV3 „Dangų”.

Įspūdingiausias metų projektas muzikos ir žvaigždžių realybės šou „Dangus“ – rugsėjį per TV3.