Pasak laidos prodiuserio Justino Milušausko, „TV pagalba” nebesutelpa į mažą studiją, o gelbėtojai nori būti dar arčiau žmonių.

Laidos vedėja Aušra Kilkuvienė, kuri daugiausiai laiko praleidžia studijoje, džiaugiasi išmainiusi ją į tokią didžiulę erdvę, į kurią galės pasikviesti daugybę pašnekovų.

„Mano studija dabar visas „Akropolis”! Nuo šiol kiekviena mūsų laida bus kitokia ir su vis naujais svečiais, kurių kasdien lauks siurprizas ir netikėtos užduotys. Pirmojoje mūsų atsinaujinusioje laidoje svečiuosis intensyviai olimpinėms varžyboms besiruošiantys Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko”, – laidos naujoves vardija A. Kilkuvienė.

Negana to, penktadieniais vyks specialūs „TV pagalbos” ledo ritulio ir kitų ledo žaidimų turnyrai – laidos svečiai susikaus su gelbėtojais Gediminu, Jonu ir Andriumi.

„Laida bus žymiai aktyvesnė, interaktyvesnė ir dar arčiau žmonių. Mus kasdien galėsite sutikti, matyti kaip mes dirbame, kaip filmuojame ir gelbėjame žmones. Tai bus tarsi realybės šou”, – džiaugiasi gelbėtojas Gediminas.

Iki šiol „TV pagalba” tiesiogiai buvo transliuojama tik vasarą iš Lietuvos pajūrio sostinės Palangos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją