Praėjusiais metais šią radijo stotį buvo nusipirkusi taip pat statybomis besiverčianti UAB „Viksenis“. Dienraštis „Kauno diena“ yra rašęs, kad ši bendrovė aktyviai bendradarbiauja su „Vėtrūna“.

Beje, R. Paksas kaip ir „Vėtrūnos“ valdybos pirmininkas Vytautas Banys, yra telšiškis ir ši bendrovė ne kartą buvo siejama su šiuo metu Vilnių valdančia „Tvarka ir teisingumu“. Tačiau Vilniaus meras Juozas Imbrasas bet kokias sąsajas neigia.

J. Overlingienė DELFI pirmadienį sakė, kad radijo darbuotojai ir programa nebus keičiama. Tuo tarpu naujasis transliuotojo savininkas, V. Banys DELFI žadėjo siurprizų ir tvirtino, kad į radiją žiūri kaip į verslą.

„Šiame radijuje matome rimtą perspektyvą, todėl ir nusprendėme nusipirkti“, – apie motyvą investuoti į žiniasklaidą sakė V. Banys.

Anot „Vėtrūnos“ savininko, „Laisvoji banga“ „kol kas yra vienintelė“ jam priklausanti žiniasklaidos priemonė.

Pats R. Paksas TV3 laidai „Savaitės komentarai“ yra sakęs, kad radijo stotis „pateiks kitokį požiūrį“.

„Vėtrūna“ 2005 metais buvo viena dosniausių socialdemokratų ir socialliberalų rėmėja.

Ši bendrovė pastatė ir diskusijų sukėlusį „Registrų centro“ pastatą Konstitucijos prospekte.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją