2003 m. Lietuvoje įkurta bendrovė „Trendmark“ turi tokius klientus kaip: Lietuvos draudimas / RSA, AVIVA Lietuva, Camelia vaistinė, Suslavičius - FELIX, Vičiūnai & Ko, Oriflame ir kiti.

Iki šiol „Trendmark“ bendradarbiavo su tinklu „Universal McCann“, tačiau įsigaliojus naujam susitarimui šis bendradarbiavimas bus nutrauktas.

Pranešama, kad „MediaCom“ yra viena didžiausių pasaulyje žiniasklaidos komunikacijos agentūrų, kurios apyvarta viršija 26 mlrd. JAV dolerių, bei turi 111 atstovybių 86 pasaulio šalyse.

„MediaCom“ įmonių grupėje yra tokie savo sričių lyderiai, kaip „MediaCom Interaction“, „MediaCom Search“, „MediaCom Direct“, „MediaCom Mobile“, „MediaCom Business Science“, „MediaCom Insights“ ir „MediaCom ESP“ (renginių ir rėmimų ekspertai). „MediaCom Worldwide“ yra WPP, vienos didžiausių pasaulyje rinkodaros komunikacijos kompanijų narys, taip pat yra didžiausios pasaulyje „WPP media“ agentūrų grupės „GroupM“ dalis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją