Pasak bendrovės, naujasis pramoginis kanalas bus skirtas moterims nuo 35-erių.

„TV8 sukūrimas yra susijęs su bendra mūsų grupės strategija siūlyti klientams kuo platesnį jiems reikalingų tikslinių grupių pasirinkimą ir didinti mūsų kanalų grupės žiūrimumą šalyje. Ruošiamės ir perėjimui prie skaitmeninės televizijos Lietuvoje – mūsų palydovinė „Viasat“ platforma siūlo platų integruotą nemokamos ir mokamos televizijos kanalų pasirinkimą nuo sporto, filmų iki tematinių dokumentikos kanalų“, – praneša MTG prezidentas ir generalinis direktorius Hansas Holgeris Abrechtas.

Naujojo kanalo TV8 programoje – laidos ir filmai moterims lietuvių ir rusų kalbomis: vietinės produkcijos pokalbių šou ir serialai, tarptautiniai projektai, tokie kaip „Martos Stiuart šou”, „Kulinarinis reidas“ ir „Valgyk ir lieknėk“, legendinio serialo „Žavūs ir drąsūs“ tęsinys, telenovelės ir gyvenimo būdo laidos, pozityvioji animacija vaikams.

Kaip DELFI teigė TV3 atstovė Rima Olberkytė-Stankus, rusiškos laidos bus rodomos originalo kalba su lietuviškais subtitrais. Anot jos, vyresnio amžiaus moterys puikiai moka šią kalbą, todėl būtų gaila versti kultines laidas, prarandant dalį prasmės.

TV8 kanalą matys daugiau nei 60 proc. šalies gyventojų – „Viasat”, „Interaktyviosios GALA” ir kabelinių TV žiūrovai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją