Bus galima išgirsti naujas istorinių Metų dainų versijas. A. Mamontovas dainuos “Mango” “Pavasarinius žiedus”, I. Kofas – A. Mamontovo “O, meile”, Arina ir R. Čivilytė - M. Mikutavičiaus “Tris milijonus” ir kt.

Renginio metu bus paskelbta ir įteikta dešimt “Bravo 2003” apdovanojimų.

Metų debiutu pretenduoja tapti “Amberlife”, “Meškiukai” ir Luka. Metų atlikėju - M. Mikutavičius, A. Mamontovas, A. Chošnau. Metų atlikėja - Neda, Dž. Butkutė ir Geltona.

Metų muzikos prodiuseriu - A. Borisevičius, A. Drėma ir A. Žvirblys. Metų daina - A.Mamontovo ir Atlantos „Kregždutės“, M.Mikutavičiaus “Pasveikinkit vieni kitus” ir ŽAS “ŽAS myli kiną”.

Metų albumu – A. Mamontovo “Beribiam danguje”, A.Chošnau “Mintimis su tavimi”, SH “Supermeno užkandžiai”. Metų grupe – Bavarija, Kastaneda ir ŽAS.

Metų muzikiniu renginiu – miuziklas “Velnio nuotaka”, “Opera in da house” ir koncertas Eurointegracijai. Apdovanojimai taip pat atiteks Metų muzikos DJ ir už albumo viršelio dizainą.

Renginys truks daugiau nei pusantros valandos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją