Pasak naujojo LISPA tarybos pirmininko, jis sieks Lietuvos spaudos pramonės vienijimosi, didesnio bendradarbiavimo Lietuvos ir užsienio rinkose, skatins įmones diegti inovacijas, stiprins nacionalinį ir tarptautinį spaudos pramonės įvaizdį.

„Asociacija turėtų būti moderni, dinamiška organizacija su stipriais tarptautiniais ryšiais, gera vidine ir išorine komunikacija, teikianti reikšmingą naudą savo nariams, atstovaudama jiems aukščiausio lygio valstybinėse institucijose, skatinanti spaudos pramonės plėtojimą ir žinomumą Lietuvos bei užsienio rinkose“, – pabrėžia A. Karosas.

A.Karosas yra penktasis LISPA Tarybos pirmininkas nuo asociacijos įkūrimo. Iki jo tarybai yra pirmininkavę: Gediminas Citukas, Stanislovas Jurkuvėnas, dvi kadencijas Saulius Jokužys, Saulius Mudėnas.

Lietuvos spaustuvininkų asociacija įkurta 1994 m. Organizacija profesiniu ir bendros veiklos pagrindu jungia pažangias sėkmingai veikiančias spaustuves, susijusių veiklų įmones, mokymo institucijas. Šiuo metu asociacija vienija 30 narių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją