Kaip rašo BBC, keli draugai, kuriems pabodo apverktina Lietuvos kelių būklė, surengė komišką fotografijos projektą, siekdami atkreipti dėmesį į duobėtus kelius Kaune.

Kaip informuoja BBC, tinklaraštyje „Bored Panda“ publikuotose nuotraukose – komiški vaizdai: į kraterį primenančią kelio duobę pasirengę nerti maudymosi kostiumus vilkintys žmonės, duobėje žvejojantys, prie duobės dantis valantys gyventojai, prie duobės kelyje atsisėdusi ir romantiškai į žvaigždes žvelgianti porelė.

Fotoprojektą atlikusi grupė „Z999“ teigia norėjusi pasijuokti iš situacijos absurdiškumo ir paskatinti valdžią imtis veiksmų.

Kaip rašo BBC, nesaugumas Lietuvos keliuose – rimta problema. 2013 m. vietos žiniasklaida apgailestavo, kad Lietuva pirmauja pagal žuvusių avarijose skaičių. 100 aukų milijonui gyventojui – tai yra praktiškai dvigubai daugiau nei Europoje, kur žuvusių vidurkis milijonui gyventojui yra 55.

Visą fotogaleriją galite peržiūrėti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (238)