Pirmos laidos tema – moterų orgazmas. Lietuvoje intymios temos vis dar yra tabu. Naujoje laidoje bus praskleidžiamas paslapties šydas.

„Apie tai, kas įdomu kiekvienam, kas pažymėta S ženklu, ko nedrįstate paklausti, tačiau labai norėtumėte. Mes kalbėsime apie plastines operacijas, apie vyro ir moters santykius, apie seksą, apie tai, ko mes negalime, tačiau labai norime. Pažadame – kalbėsime ne tuščiai, visi pavyzdžiai bus iš realaus gyvenimo“, - sako vienas iš laidos vedėjų psichologas Andrius Kaluginas.

Renginio metu bus galimybė išvysti užvedančius „Žalgirio“ šokėjų pasirodymus bei seksualių apatinių demonstraciją, sužinoti, kaip joga gali pagerinti seksualinį gyvenimą.

Atvirų diskusijų metu dėmesys bus skiriamas visų amžiaus grupių moterims. Laidos metu specialistai atsakys į eilę svarbių klausimų: ar kiekviena jauna moteris gali patirti orgazmą? Nuo ko tai priklauso? Kiek orgazmui įtakos turi kūnas, kiek psichologija? Kaip viskas pasikeičia, kai prasideda priešmenopauzinis laikotarpis?

Laida bus tiesiogiai transliuojama iš Kauno laisvalaikio namų „Nautilus“. Transliacijos pradžia – 18 val. Įėjimas į renginį – nemokamas!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)