R. Parry prieš JAV prezidento George'o W. Busho (Džordžo V. Bušo) valstybinį vizitą su suklastota rekomendacija įsidarbino rūmuose liokajumi ir du mėnesius turėjo galimybes lankytis visose jo patalpose.

"Mirror" parodė ne tik akivaizdžias saugumo spragas, bet ir su pasimėgavimu aprašė rūmų kasdienį gyvenimą. Skaitytojai, be kita ko, sužinojo, kad karalienė Elizabeth II (Elžbieta) pusryčiams valgo kukurūzų dribsnius ir avižinę košę, o kartu patiektą skrebutį sušeria savo šunims po stalu. Princas Edwardas (Edvardas) dažnai rytais pažadintas būna prastai nusiteikęs ir negražiais žodžiais veja iš kambario tarnus.

Dabar Bakingemo rūmai prašo teismo uždrausti laikraščiui skleisti panašią informaciją. Rūmų atstovė ieškinį pagrindė tuo, jog "Daily Mirror" žurnalistas sulaužė sutartį.

Kiekvienas rūmų tarnas, anot duomenų, turi pasirašyti susitarimą, kad nieko nepasakos apie čia vykstantį gyvenimą. Tą patį turėjo padaryti ir R. Parry. Šis Bakingemo rūmus paliko tik tada, kai antradienio vakarą čia atvyko G. W. Bushas su žmona Laura (Lora).

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją